Sporter

XSplash

Publisert
22. april 2017

Foto

Odin Jæger

Tekst
Matias Hagen 

Årets mest spontane X2-gren gikk lørdag ettermiddag av stabelen.

Da XStyle og XFree dessverre ble avlyst oppstod årets nyeste X2-gren, nemlig XSplash. Konkurransen bød på en herlig kombinasjon av luftige stup, akrobatiske triks og store plask med dødsing. Deltakerne ble dømt på stil, kreativitet og størrelsen på plask. Selv med kort forberedelsestid ble oppmøte særdeles bra, noe grenleder for XStyle Mats Hustad, som satt i dommerpanelet, var fornøyd med.

– For å ha så kort forberedelsestid er jeg veldig fornøyd, oppmøte var over alle forventninger. Jeg har aldri arrangert noe som dette, men nivået var veldig bra. Det var høyere enn forventet! XSplash ble en verdig erstatning når været ikke strakk til. Vi fikk se mange bra stup og plask! Forteller Hustad.

Blant deltakere fant vi alt fra lokale småbarnsfamilier, skatere og frikjørere. Barna fikk også sin egen konkurranse med premier. Speaker Guro Eun Sandmo Stuestøl var fornøyd med alle de nye fjesene.

– Det var gøy å se så mange nye fjes, ikke bare studenter. Det var kult at barna fikk sin egen konkurranse. Vi fikk se mye imponerende stup, triks og dødsing, forteller Stuestøl.

Alt i alt ble XSplash en kjempesuksess med supert oppmøte og god stemning.

Foto → Odin Jæger og Olav Standal Tangen

 

 

Andre nyheter