Sporter

nettsidebilde_xskatenettsidebilde_xskate

Hvor
Møre Skatehall

Når
21. April 2017

Tekst av
Lise Musum Stangvik

XSkate; Høy dra-på faktor og fete triks!

For to år siden ble skating en del av sportsprogrammet, og konkurransen ble raskt en publikumsfavoritt. XSkate byr på høy dra-på faktor og er absolutt verdt å få med seg!

Torsdag under festivalen blir det høy fart og tekniske triks å se i Møre Skatehall. XSkate er delt opp i senior-, junior- og jenteklasser, og skaterne skal konkurrere i «street», «ramp» og «game of S.K.A.T.E». Deltakerne kan delta i én, to eller alle tre kategoriene. Dommerne vil se etter kreativitet, lekenhet og selvfølgelig fete triks.

XSkate → X2 Festivalen 2015

Skatehallen vil være åpen fra formiddagen av for øving, men den offisielle treninga er mellom kl. 13-14. Ramp-konkurransen starter kl. 14.00, street-konkurransen ca. kl. 15.00 og «game of S.K.A.T.E» rundt kl. 16.00. Premiering skjer fortløpende etter siste konkurranse. En DJ vil sørge for beats og god stemning, det blir kiosk og gratis inngang. Med andre ord ingen grunn til å ikke komme!

Aldersgrensen er 10 år, og om du er mellom 10-18 år må du ha ansvarsfraskrivelse fra foresatte for å kunne delta i konkurransen. Er du under 18 år er det også påbudt med hjelm. For seniorer er dette valgfritt, men vi oppfordrer likevel til å kjøre med beskyttelse. XSkate er også en del av TrippelX, konkurransen hvor vi kårer en sammenlagt surf, skate og snow vinner!