Sporter

Carl Louis

Fredag
→ 15. April 2016

Storsalen
→ Studenthuset Rokken

Billetter
→ Kjøpes her​

Helt siden «Apogee» kom ut har vi ventet på mer musikk fra denne artisten. Under årets festival får du høre Carl Louis spille dype grooves og orgainsk elektroinka inn i fredagsnatten.

Mannen fra Snarøya utenfor Oslo er tidligere kjent som den ene halvparten av elektronikaduoen CLMD, med blant annet superhiten «Stockholm Syndrome». Carl Louis har siden den gang tatt fatt på egen solokarriere, og etter utgivelsen av minialbumet «Telescope» i 2015 er vi spente på å høre mer fra denne artisten.

Carl Louis + ARY → Telescope (Live fra P3 Gull)

Siden han debuterte som soloartist i 2014 har han signert med Warner Music, og imponert stort på flere festivaler, deriblant by:Larm. I samarbeid med en rekke artister har Carl Louis gjort stor suksess i Norge, blant annet med en av X2s andre festivalartister; ARY.

Med catchy og dype melodier er det lett å skjønne at artisten vokste opp med havet som nærmeste nabo. Med synther og en heftig trommemaskin med seg på scenen, er han klar for å servere en god dose elektronika til festklare festivaldeltakere under X2.

Vi gleder oss stort til å ta i mot Carl Louis i april!