Sporter

Drippin

Lørdag
→ 16. April 2016

Storsalen
→ Studenthuset Rokken

Billetter
→ Kjøpes her​

Drippin blir sett på som en av Norges mest lovende artister innen klubbmusikk. Lørdag 16. april gir han deg dyp bass og fete drop!

Drippin har laget musikk siden 2011 og gav ut sin første plate «Silver Cloak» i 2014. Han har tidligere produsert låter for Lars Vaular, Yoguttene og A-laget, og nå har han fått en plass i den internasjonale klubbmusikkverdenen.

dråpedråpe

Foto → Øystein Haara

I løpet av de siste årene har Drippin blitt et spennende navn her hjemme, og har blant annet spilt på Kastellnatt under Slottsfjell. Drippin har også gjort seg bemerket internasjonalt, da han har vært å se på flere klubber rundt om i Europa og har samarbeidet med New York-rapperen Le1f.

Stavangergutten Erik Spanne aka Drippin er en DJ, produsent og grafisk designer som holder til i Bergen. Sammen med andre norske DJer har han vært med på å skape «Ball ‘Em Club Night», et konsept for fremtidsretta klubbmusikk som er med på å fremme elektronikamusikken i Norge. Med låter inspirert av basstung klubbmusikk, rap og dancehall er Spanne noe av det beste Norge har å by på innen fremtidsrettet klubbmusikk.

Hold øyne og ører oppe for stjerneskuddet på elektronikahimmelen!