Sporter

nettsidebilde_fallskjermhoppnettsidebilde_fallskjermhopp

Hvor
Hellesylt

Når
21. → 22. April 2017

Tekst av
Hedvig Heitmann

X2 Festivalen legger opp til å bli vårens råeste luftsport-boogie i vakre omgivelser.

Fallskjermhopping, eller «Skydiving Boogie» som vi også kaller det, vil i år sammen med speedflying og XBase ha et felles «campus»-område ved Helsetvannet i Hellesylt. Dette vil være åpent både for deltakere og publikum.


Ved å dra til Hellesylt får du muligheten til å oppleve luftige og spektakulære hopp, og bøttevis av god stemning med bra mennesker. På området vil det være manifest, pakkematter, musikk og mulighet for å skaffe seg en matbit. I tillegg vil det være et stort XAir telt hvor det er mulig å varme seg i mellom hoppene. Boogien pågår fredag 21. og lørdag 22. april. Husk å ta med kikkert!

Speedflying og Fallskjermhopping → X2 Festivalen 2015

Det vil bli lagt opp til bygdefest i Hellesylt på fredag. Lørdagen går det busser fra Hellesylt til Volda, så det blir mulig å få med seg konsertene og premieutdelingen XAwards.

For deltakere er det påkrevd å ha gyldig A-sertifisering og bevis på betalt årskontingent, samt å ha med seg flytevest (personlig utstyr). Vi minner på at det er dårlig mobildekning på området, og at det ikke kan påregnes nettdekning. Husk derfor å ta med kontanter.

Registreringsavgiften er på 300,- og er obligatorisk for alle som skal benytte helikopter, som videre koster 500,- kr pr. løft. Billett løses i manifest før hvert løft.

Veibeskrivelse: Fra Hellesylt, følg riksveg 80 opp dalen til Helsetvannet. Parkering på anmerket område.