Sporter

Publisert
22. april 2017

Foto

Jonas Been Henriksen

Tekst
Pernilla Forsman

Fem kjappe med Mikhael Paskalev 

Mikhael Paskalev fikk æren av å åpne årets X2 Festival, og spilte i den nye X2-Hallen for et gira publikum. Vi møtte han backstage, hvor vi stilte han spørsmål du garantert alltid har lurt på.

Hva var det første du tenkte når du hørte Volda?

– Jeg har hørt om Volda i lang tid, jeg kommer jo fra Ålesund. Jeg husker jeg syns det var kjipt at Volda fikk så sinnsykt mange bra konserter, mens vi i Ålesund som visstnok er en større by, men fikk bare masse lusne konserter. Nå har jo Ålesund blitt mye bedre siste ti årene, men Volda er fortsatt en veldig spesiell plass der dere alltid har hatt liksom sånn drivkraft for å få ting til å skje og masse studenter. Veldig tett og sammenknyttet. Vanvittig kul plass, litt sånn, man hadde ikke forventet det. Jeg er glad for at det holder seg sånn.

Hva er favoritt nattmaten?

– Grandis.

Hvilken 90’s gadget savner du?

– Tamagotchi. Jeg tror jeg hadde en kopi...POG! Jeg vil gjerne forandre svaret mitt. Eller er det kanskje ikke en gadget?

Hvilken sang får deg garantert til å danse?

– Det vet jeg ikke...Kanskje Prince med Purple Rain? Fordi det er en ballade og hvis du klarer å ”ugly-dance” til en ballade er du ganske god. Da må du ha ganske så monstrøse, store bevegelser. Masse leaps. Det hadde blitt bra.

Hvilken X2 gren ville du vært best i?

– Surfing. Det virker gøy.

Foto → Olav Standal Tangen og Mathias Remmereit

 

 

Andre nyheter