Sporter

Garmin som ny samarbeidspartner

Publisert
14. Mars 2016

Tekst
Hilde Tunge

I år filmes X2 Festivalen med markedets aller mest spennende actionkamera: Garmin VIRB.

I år får vi se en av Norges mest spektakulære festivaler gjennom linsa til den beste bildekvaliteten vi har sett fra et actionkamera.

– Garmin sponser i dag mange av verdens beste atleter, lag og eventer. At de nå sponser X2 Festivalen ser jeg på som et stort kvalitetsstempel for oss, uttaler sponsorsjef Kjetil Kriken.

Garmin VIRB → Tell a Better Story

Med innebygd GPS-funksjon fanger kameraet opp hastighet, koordinater, høyde over vannet og avstand fra startpunktet. I tillegg kan det starte og stoppe opptak automatisk, basert på om du er på vei ned bakken eller står i heiskø. Alt dette kan legges inn under filmredigeringen. Slik kan du en gang for alle avgjøre om du er så rask ned bakken som du tror du er. Og timelapsfilmen? Den tar kameraet seg av. Null prosessering av tusenvis av bilder altså – digg!

Riktig satsing
Sponsorsjef, Kjetil Kriken, er sikker på at dette er en riktig satsing, og har lagt store planer for sponsoratet. 

- Å bli sponset av en av verdens mest kjente merkevarer forplikter selvsagt mye, men konseptene rundt markedsføring vi nå har utviklet sammen med Garmin, gjør meg sikker på at dette er en riktig satsing for begge parter. Her er det mye å glede seg til for alle, avslutter sponsorsjefen.