Sporter

Henrik the Artist

kl. 00:00

Tekst av
Sunniva Agnete Trøen

Han har hengt med Grammy-vinnerne Stargate i LA og er på samme label som Diplo. Som siste artist ut lørdag natt sørger Henrik the Artist for at du kan klikkedanse bort kvelden, og serverer popbangers med ekte 90-tallsvibes.

Henrik the Artist, kjent fra elektronikakollektivet Rytmeklubben, har nå gått solo og er på god vei oppover den stjernespekkede EDM-himmelen. Med elektroniske rytmer og en solid dose bass serverer DJ-en klubbmusikk litt utenom det vanlige som tar deg tilbake til nittitallet. Hans siste utgivelse, «Wild Target (feat. LIZ)», er et godt eksempel på dette.

Henrik the ArtistWild Target (feat. LIZ)

Henrik har allerede skapt seg et navn på andre siden av dammen, og har signert med samme plateselskap som Diplo, nemlig Mad Decent. De siste månedene har han brukt på å turnere rundt i USA, og var nylig i Los Angeles på masterclass med Stargate. Sammen med ti andre norske flinkiser ble han valgt ut til å vise hvilke nye stjerneskudd Norge har å by på. Det er med andre ord bare til å glede seg til han står på scenen under X2. Dette blir stort!