Sporter

JOY ??

kl. 01:00

Tekst av
Karina Søby Eidukaitis

– Jag vill att folk ska uppleva min show och undra «vafan hände?»

Det er bare å bemerke seg navnet! JOY ble etter kort tid kalt «svensk hiphops mest lysande stjärna» og «en av Sveriges klarast lysande rapstjärnor». Hun har gjort seg bemerket med sin distinkte personlighet og ved å gjøre og si nøyaktig det hun føler for.

Musikkarrieren begynte allerede som 18-åring i et tatoveringsstudio. Hun gikk inn i salongen Betong i Malmö som tilfeldigvis hadde et hip-hop studio i kjelleren. Det møtte hun Malmö rapperne Jaqe og Lazee, og det tok det ikke lang tid før hun også rappet.

JOYP3 Guld Sverige

Som 20-åring fikk Joy M'Batha sitt gjennombrudd med sine egne vers i Lorentz-hiten «Där Dit Vinden Kommer». Senere har hun også samarbeidet med Linda Piras på sangen «Knäpper Mina Fingrar (Remix)». Hun har hits som «Inte God Men Gud», «Kattliv» produsert av Mats Norman fra Mash Up International, og «Jag Har Änte Gjort Nått». I et samarbeid med Frej Larsson, laget Joy sangen «Mitt Team» som var den offisielle svenske sangen for fotball-EM i 2016.

I 2016 ble JOY nominert til årets nykomling i P3 Guld Sverige. Vi gleder oss til hun skal ta scenen med storm på X2 Festivalen!