Sporter

Et rått og selvsagt samarbeid

Publisert
14. Mars 2016

Tekst
Hilde Tunge

I 2016 har vi fått med en av Norges råeste og mest komplette bilforhandlere – NextCar!

De siste årene har X2 Festivalens utvikling vært eventyrlig. Det som startet som en enkel tindebestignings-konkurranse, har vokst i rasende fart til å bli, ikke bare en av Norges, men en av Europas mest komplette vinter-ekstremsportfestivaler. Nå har bilhuset NextCar gått inn som sponsor og strategisk samarbeidspartner. NextCar vil levere biler til festivalen som skal brukes under medieproduksjon, logistikk rundt konsert- og sportsarenaer og kjøring av artister.

– Det er ekstra spennende at vi har fått med oss en samarbeidspartner som NextCar, som puster de samme verdiene som oss. Det å alltid være nytenkende og utfordre står sentralt hos oss begge, sier sponsorsjef i X2, Kjetil Kriken.

nextcar_bilnextcar_bil

Nextcar leverer biler i alle prisklasser → Nextcar - next freedom

X2 Festivalen blir også en profesjonell sponsorpartner av NextCar. Samarbeidet innebærer blant annet flere kampanjer og konsepter som skal sørge for å synliggjøre NextCar i tradisjonelle og digitale kanaler. X2 sørger for gjennomføring av kampanjer som skal begeistre, engasjere og gi oppmerksomhet rundt samarbeidet og de felles verdiene til merkevarene.

– Vi gleder oss veldig mye over samarbeidet med X2. NextCar skal være bilhuset hvor du finner bilene som gir deg de råeste og beste opplevelsene. Da er det helt naturlig for oss å samarbeide med X2 Festivalen, som bidrar til at vi utvikler oss videre i samme retning, sier salgssjef og medeier i NextCar, Jørgen Romestrand.