Sporter

Publikumsrekord i Møre Skatehall

Publisert
21. april 2017

Foto

Sebastian Bjerkvik

Tekst
Karina Søby Eidukaitis

Høy fart, kreativitet, lekenhet og fete triks er noe av det deltakerne hadde å by på under årets ✕Skate konkurranse. Se resultatliste nederst i artikkelen.

Publikumsfavoritten ✕Skate fylte tre år og satte publikumsrekord da konkurransen gikk av stabelen i Møre Skatehall. Med konkurranse i både ramp og streetskate, og en DJ som sørget for fete beats var det god stemning i hallen.

– Dagen i dag har gått over all forventning. Det kommer bare flere og flere folk hvert år, og det har aldri vært så mange folk før, forteller grenleder, Magnus Mongstad.

Det var tilsammen 11 deltakere med i konkurransen, men med kun én jente var det ikke stor konkurranse og oppdrive i dameklassen. Det stoppet likevel ikke Ingrid Lonar i å nyte dagen til det ytterste.

– Det hadde vært gøy å ha med flere jenter, men jeg tenker ikke så mye på det. Jeg koser meg bare og fokuserer på å klare triks jeg har hatt lyst til å få til og bare ha det gøy, sier Lonar.

Grenlederen var imponert over årets nivå på alle deltakerne og trekker frem Lonar som et eksempel. Også flere av guttene imponerte med nye triks som ikke hadde blitt landet der før.

– Det er kult å se hvordan både junior og senior deltakerne pusher hverandre til å gjøre nye, fete triks, forteller Mongstad.

Etter flere heftige heats gikk til slutt Jan Tore Myrhol av med seier i senior-klassen, rampe. Sigbjørn Melvær tok førsteplassen i street-konkurransen.

Foto → Odin Jæger, Sebastian Bjerkvik, Kristian Kapelrud

XSkate resultatliste:

Ramp Senior Herre
1. Jan-Tore Myrvold
2. Sigbjørn Melvær
3. Markus Wegge

Ramp Senior Dame
1. Ingrid Loner

Ramp Junior
1. Mikael Westbø
2. Per Steinnes
3. Gaute Hopland

Street Senior Herre
1. Sigbjørn Melvær
2. Stein Ove Standal
3. Markus Wegge

Street Senior Dame
1. Ingrid Loner

Street Junior
1. Per Steinnes
2. Mikael Westbø
3. Gaute Hopland

Andre nyheter