Sporter

Warlocks

Lørdag
→ 16. April 2016

Teltet
→ Studenthuset Rokken

Billetter
→ Kjøpes her​

Kompromissløse og minst like rå som da de startet opp på begynnelsen av 90-tallet: Warlocks er klar for å ta scenen med storm lørdag under X2!

Straight outta Groruddalen – tidlig på 90-tallet vokste det som skulle bli en av Norges mest kontroversielle rapgrupper frem i utkanten av Oslo. De forsvarte en kultur som på den tiden var lite anerkjent, hvor graffiti, breakdance og knallharde tekster var hverdagskost. Et av deres mest omtalte stunts var da de i 1995 smadret en Oslo Sporveier-vogn under innspillingen av musikkvideoen til graffitilåta «Graff Kill». Siden da har Warlocks gitt ut fem album, og har i tillegg bidratt på album med artister som Diaz, Tommy Tee og Ken Ring.

Warlocks → Graff Kill

Med hjelp av mentor og produsent Tommy Tee har de sluppet et par ypperlige hitlåter, og i 2002 stakk de av med alarmprisen i kategorien hip hop/rap for albumet «Afterlife». Elleve år har gått siden de har gitt ut noe nytt, men gutta er likevel å se på større og mindre scener rundt i Norge. Det ryktes at gutta har med seg eksklusivt og uhørt materiale rundt på sine konserter, og at det derfor er en god blanding av klassikere og nye låter å høre.

Det er bare å glede seg til den knallharde og kontroversielle rapgruppa entrer scenen på lørdag under X2!