Sporter

Arenaen for sportenes fremtid

Publisert
2. november 2016

Foto
Jørgen Mosand

Tekst
Ingrid Simensen

Strålende sol og vårluft satte rammene for det som ble en vellykket dag for de aller minste ekstremsportutøverne. De kunne boltre seg i ulike aktiviteter som ekstremmaling, ansiktsmaling og sparkesykkel løp.

Et digert lerret lå bretta ut over plassen foran paviljongen og sprutflasker med forskjellige farger sto linet opp klar til bruk. Barna kunne spurte, tegne, skrive, lage kruseduller og være kreative. Hvis de heller ønsket å bli malt på var ansiktsmalerne rett i nærheten og malte barna til blant annet minions, tigere og sommerfugler.

For de som følte for mer action var det mulig å prøve seg på en runde sparkesykkel løp i sola. De kunne også sende av gårde båter i en fiffig innretning bestående av en takrenne med en hageslange som skyldte vann og båter nedover renna. Barna smilte, for alle vet at vann, vår, sol og glade barn er en god kombinasjon.

Foto → Jørgen Mosand og Mathias Remmereit

«Uten mat og drikke, duger helten ikke!» Lavt blodsukker er ikke populært under en sånn dag, og for å unngå dette ble det stekt lapper og laget klapsekaker på bålpanne.

Med bålrøyk i nesa og malingsprut på hendene var dette en flott dag for de oppmøtte, og hvem vet? Om noen år er det kanskje noen av disse barna som vinner XFree.

Andre nyheter