XFree er avlyst, men..


Grunnet dårlig værforhold må vi dessverre avlyse årets XFree, da frikjøringskonkurransen ikke blir mulig å gjennomføre trygt eller forsvarlig.

MEN som et lite plaster på såret for utøvere og tilskuere steller vi i stand en ekstra konkurranse under XStyle. XStyle er en BigAir-konkurranse der triksinga foregår både på twintip og snowboard. Her gjelder det å være leken og vise seg fram, noe som betyr fullt show for tilskuerne. Selve XStyle konkurransen vil skje som vanlig, men i tillegg kjører vi en liten konkurranse til. Konkurransen går ut på at ved siden av inrun til hovedhoppet blir det et snakerun, som avsluttes med en liten kul – hvor man oppfordrer til en knuckledrag. Vi døper konkurransen XSnake!

XSnake er delt opp i junior og senior. Beste tid får premie! Du trenger ikke å være påmeldt til XStyle for å kunne delta, og påmelding til XSnake vil skje der og da.

Vi byr på et fullpakket show med en DJ som sørger for fete beats – og det er selvfølgelig helt gratis for alle tilskuere! Håper dere likevel vil ta turen for en heidundranes fest. Vi ses!


XStyle foregår på lørdag kl.10–14, i Ørsta Skisenter i trekk 15 og løype 7.