Kristin Harila


Hva kan man gjøre for å ha en kropp som spiller på lag? En kropp som ikke hindrer deg i å jakte og ri de heftigste bølgene, bestige den høyeste toppen eller sette utfor det bratteste stupet. En fri kropp som lar deg stå opp om morgenen uten smerter og som lar deg bevege deg slik du vil.

Dette er mål Gry Hansen jobber mot. Hun ønsker at når hun er 80 år, så skal hun kunne slenge seg på et brett, padle ut, og surfe inn igjen. Hun har gjennom mange år som klatrer, turner og surfer lært viktigheten av å ha en kropp som spiller på lag, og hvordan man skal få dette til. For Gry er yoga svaret på dette. Gjennom sine erfaring fra idrett trekker hun øvelser og erfaringer fra dette inn i hennes arbeid som yogainstruktør. 

Gry vil i sitt foredrag inspirere mennesker til å drive med yoga, og formidle hvordan dette kan hjelpe til å ha en kropp i god fysisk stand. I dag, og når du er 80. 

Gry sier at foredraget hennes ikke blir sånn at alle skal sitte stille og se og høre på henne, men at publikum også skal få være med å gjøre yoga. Et slags interaktivt foredrag! 

Så nå er det bare å ta på seg yogabuksa og forberede seg på å ikke ha vondt i kroppen lenger!