Frivillig i X2: -Var så heldig at jeg fikk være med på galskapen!

Tekst: Mathias Rindal. 

I X2Prat stiller vi nye og gamle personar i X2gjengen ulike spørsmål om korleis det er å vere frivillig i X2festivalen + litt artige greier. I denne runda tok vi ein prat med tidlegare kommunikasjonsansvarleg Nora Hindenes.

-Kvifor og korleis vart du frivillig i X2?

I fadderveka snakket folk varmt om ekstremsportfestivalen, X2, som bydde på en perfekt miks av råskap blandet med deilige rytmer. Da jeg senere så utlysninger til å jobbe i mediecrewet til X2 var jeg rask med å ta kontakt, og var deretter så heldig at jeg fikk være med på galskapen!

 

-Kva har du gjort/gjer du i festivalen?

Gjennom det første året mitt i Volda startet jeg med å jobbe med innhold på sosiale medier, og skrev diverse artikler. Jeg fikk blant annet mulighet til å intervjue artister under festivalen, som var fantastisk gøy! Deretter fikk jeg ansvar for å styre innholdet på sosiale medier, og på det siste året mitt i Volda ble jeg kommunikasjonsansvarlig, noe som var utrolig stas, og ikke minst lærerikt!

 

-Kva har det å vere frivillig gitt deg?

Å være frivillig har gitt meg vilt god erfaring mot arbeidslivet, og sinnsyke opplevelser! Det har bidratt til at jeg har fått muligheter, som jeg gjerne ellers ikke ville hatt om det ikke hadde vært for X2!

 

-Kan du beskrive korleis det er å lage festival?

Å lage festival er først og fremst sykt artig, men det er også lærerikt, utfordrende og virkelig et must å oppleve!

 

-Beste X2 Minne?

Den Islandske gruppen Daughters of Reykjavik. Helt sinnsyke jenter som skapte et helt rått sceneshow! Og da vi sto på kanten av fjellet ved Loen Skylift, for å filme basehopperne til instagram, wow!

 

-Noko du vil seie til potensielt nye frivillige?

GO FOR IT!!!

 

Blei du gira på festival no? Følg oss på Insta og Facebook, innboksen er alltid open! @x2festivalen