Heisann, Tobias her! Direkte inn fra nyetablerte X2 headquarters på Sunnmøre Kulturnæringshage med festivalsjefen sjøl. I år har jeg nemlig vært så heldig å få praksisplass i favoritt-festivalen, så derfor tenkte jeg å fortelle litt om hva jeg driver med og hva som er planen for årets festival.

Etter jeg fikk oppleve X2 for første gang i 2017, hvor jeg jobbet som frivillig gjennom Møre Folkehøgskule, har festivalen vært et av årets store høydepunkt for meg. Siden det har jeg blitt involvert mer og mer i festivalen i alt fra arrangering av XSkate, utforming av pizza-menyer og design av forsidebilder.

Forsidebilde for loppemarked arrangert av X2 Recycle.
Laget av Bror Svelland og Anna Brokstad

Jeg har tidligere blitt beskrevet som en som aldri sluttet å tegne på pulten, som jeg i grunn føler beskriver stilen min ganske godt. Selvom jeg har gått videre fra skriblerier på skolepulten, har målet mitt om å lage ting som får folk til å stoppe opp og tenke «shit, det var fett» bestått. Det er ekstra gøy når dette kan være med på å skape mer interesse for noe så nydelig som X2-festivalen.

Frem til festivalstart i år er målet mitt å lære så mye som mulig om hva som gjør X2-festivalen til det det er, samt produsere masse kule visuelle ting for å krydre årets festival. Jeg skal også hjelpe den nydelige gjengen i X2 Recycle med SoMe og identitetsbygging. Det ryktes også et helt sjukt fett prosjekt som forhåpentligvis vil være mulig å se i Voldas gater innen festivalstart. Alt i alt svært mye spennende som skjer fremover!

Det var det jeg hadde å si for denne gang. Vi sees på årets festival!

Om du vil se mer av det jeg driver med er det bare å sjekke ut nettsiden min: tobiaselg.com