Xskate


DATO: 2. Mars 15:00

STED: Møre skatehall, Hovdebygda

HØG DRA-PÅ FAKTOR OG FETE TRIKS!

XSkate går av stabelen i Volda skatepark. Det vil være session/konkuranse i både ramp og street/park. Klasser og format er litt avhening av påmelding, men tradisjon tru så brukar det å være bra trøkk og ein blanding av lokaloppgjør og gjestande skatere.

XSkate er delt opp i senior-, junior- og jenteklasser, og aldersgrensa er 10 år. Om du er mellom 10-18 år må du ha ansvarsfraskriving fra foresatte. Er du under 18 år er det også påbudt med hjelm. For seniorer er dette valgfritt, men vi oppfordrer likevel til å kjøre med beskyttelse.

Konkuransedag er satt til Fredag 1april, fra 1600 og utover. Vi satser på fint vær! Men om været blir dårlig, blir arrangementet flyttet til Hovdebygden. Følg med på eventsida på facebook eller på våre nettsider for eventuelt endring i programmet.

 

Påmelding til XSkate finner du på bunnen av denne siden

 

Publikumsfavoritten XSkate er ein skatekonkurranse for både store og små. Det vert høg fart, feite triks, for ikkje å gløyme kule beats frå DJen – og god stemning! – med andre ord, det er ingen grunn til ikkje å ta turen!

XSkate byr på show som absolutt er verdt å få med seg, så tune inn for å oppleve pushe-stemning og grensesprenging på fjøl med hjul. Dommerne er på utkik etter kreativitet, lekenhet og selvfølgelig fete triks.

Ope & gratis for publikum !