Årets X2-festival finner for første gang sted i Sparebank1-hallen. Opprigget på nytt festivalområdet er godt i gang, og det jobbes hardt for å få festivalen opp å stå.

250 frivillige er godt i gang med å rigge opp til vårens høydepunkt i Volda. Det er duket for skikkelig fest rundt om i bakker og anlegg på dagtid de neste dagene, før turen går inn i hallen for fest utover natta. Med plass til 2000 personer, og med forventninger om oppmøte opp mot kapasiteten blir årets X2-festival noe folk sent vil glemme.

Festivalområdet åpner for gjester hver dag klokken 17:30. På torsdag er det foredrag med Håkon William Skog Erlandsen som åpner ballet. Fram til 21:30 vil det være foredrag. Mer informasjon om alle foredragsholderne finnes på X2-festivalens hjemmeside.

Fra 21:30 vil dagens video bli vist på storskjerm i hallen, før konsertene braker løs. Første artist ut er Oslo-gjengen Giddy-Gang før Musti inntar scenen. Etter klokka bikker midnatt starter Tommy Rykhus Johansen fra 06 Boys opp miksepulten, og lager liv utover de seine nattetimer.

Se programmet for fredag og lørdag her.